5 Ağustos 2010 Perşembe

BEYOGLU KUMPANYA iÇiN KAMPANYA...

Çatalca’nın yerel gazetesi Haberdar’da, AKP Çatalca İlçe Başkanı’nın müdahalesiyle geçen haftaki konseri yarıda kesilen Beyoğlu Kumpanya’nın ilçede tekrar konser vermesi için kampanya başlatıldı.

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu Kumpanya ekibi, müzikli gösterilerinin Çatalca Belediyesi’nin düzenlediği Erguvan Şenliği’nde sergilemiş, ancak alanda bulunan AKP Çatalca İlçe Başkanı’nın kulise gelip sanatçıları taciz etmeye varan bir müdahalesiyle karşılaşmışlardı.

AKP’li başkan, grubun “Tayyip Blues” şarkısında Tayyip Erdoğan’ı eleştirmesinden rahatsız olmuş, şikayet olunca polis grubu hukuksuz yere sabah saatlerine kadar emniyet müdürlüğünde alıkoymuştu.

Çatalca’nın yerel gazetesi Haberdar’dan Mehmet Mert, köşesinde yazdığı yazıda “Beyoğlu Kumpanya için Kampanya” adıyla bir kampanya başlattıklarını duyurdu. Çatalcalılar, AKP İlçe Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürü’nün tavrını kınarken, CHP’li Belediye Başkanı Cem Kara’ya da sahnenin tekrar kurulup, Beyoğlu Kumpanya’nın gösterisinin tekrar sahnelenmesi çağrısında bulunuyorlar.

Beyoğlu Kumpanya ekibinin ise bu günlerde AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez için özel bir şarkı hazırlamakta olduğu kulağımıza gelen bilgiler arasında.

www.fabrikasanat.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder